Airfryer kookboek
Haal meer uit de airfryer: beyond bitterballen en patat
Het imago van de airfryer is de afgelopen periode
180 graden gekanteld: van ‘slank’ frituuralternatief
tot een wonderoventje waarmee je in een relatief
korte tijd − en dus energiebesparend − van alles
kunt bereiden. Maar wat dan allemaal en hoe? Peter
Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de
ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal
te benutten.
Stof je airfryer maar af en vergeet de bitterballen
en patat. Met duidelijke instructies, en ook vooral
wat je maar beter kunt laten, geeft Airfryer kookboek
tientallen recepten waarmee je aan de slag kan.
Van bistro- en eetcafégerechten als quiche, cordon
bleu en tarte tatin tot en met Aziatische, Midden-
Oosterse en Latijns-Amerikaanse toppers.
Maak Thaise curry met viskoekjes of coxinha, een
Mexicaans kipgerecht. Verras je tafelgenoten op zoete
zaligheden als Baked Alaska en Midden-Oosterse
ma’amul-koekjes. Van appetizers als samosa’s of
paddenstoelentoast tot en met nagerechten als
rumbanaan en alles wat er tussenin zit. En uiteraard
mogen snacks als loempia’s, pizza’s en kipnuggets
niet ontbreken.